saturdaycandy, saturdayhandy

Jeg haaar, helt på egen hånd, tatt ned en panelovn i leiligheten min slik at jeg kunne flytte sengen inn i et hjørne og få hengt opp himlingen min og lage meg et skikkelig hi. Leiligheten min er jo så tom og hvit, hvilket er veldig praktisk og enkelt å holde rent - men så fikk jeg se soverommet til dearsonea, og nå ønsker jeg meg bare jentekaos i hele leiligheten. Blonder og tyll og liplinere, håndspeil, løsnegler og vipper, sminkebørster, tekrus. Orkidéen og smykker, bøker, tv-serier, muffinsformer strødd over alt i et herlig kaos.

Skjønt er kanskje mer overkommelig når en kun har ett soverom å holde system i kaoset, mens jeg har en hel leilighet, og kjøkken og arbeidskrok bør tross alt være i en viss orden. Men se så koz,

  

Hoho. Jeg bor liksom i en kjøkkenreklame i forhold, bortsett fra at kjøkkenet ikke egentlig er SÅ fint.

Ogsåååå, i tillegg til å prøve å gjøre det fint hjemme, har jeg begynt å bygge ny blogg. Jeg måtte jo bare ha en ny url siden designet på den gamle ble helt skakkjørt, men har aldri falt for denne, og gjetter at jeg ikke er alene. Så nå blir det snart ny, må bare prøve å tvinge min nye classmate Runeee til å hjelpe meg, for han er så flink :))

 

Bare sånn forresten, i går på skolen hadde vi først klippeprøve, og så brukte vi resten av dagen på å gi hverandre hårvask, kur, hodebunnsmassasje og styling. Kjenner at jeg nesten er misunnelig på meg selv!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you will find a hair stylist you like.

Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits