lägenhetan miiin i bilderr

Det er fredag, hm. Betyr at jeg har bodd her i nøyaktig, hvor mange uker? Fem? Åtte? ...TO?

 

Føler jeg har bodd her i evigheter allerede jeg, selv om tiden har gått vilt fort. Men i dag, på dagen to uker etter at jeg kom flyttende, fikk jeg pakket ut de siste kjedelige eskene og kuttet opp all pappen, så nå ligger den flat i boden under trappen og venter på neste papptømming.

 

Uansett. Speilrefleksen er ute av drift, men jeg fant et KOMPAKT (og jada, digitalt, som alle normale speilreflekser OGSÅ ER nå for tiden, grr) kamera, så versegod.

 

 

 

(Jeg kan høre deg le helt hit Pernille, men jeg har faktisk begynt å tenne lys for meg selv på kvelden, bare fordi det er fint.....)Kjøkkenbordet mitt, som jeg egenhendig oljet faktisk:

 

 

Kjøkkenet mitt:

 

 

Vaskekroken min, flittig brukt:

 

 

Halve stua:

 

 

Den andre halvparten av stua:

 

 

 

Trenger jo ikke å se på tv, når jeg har sånn en fin blomst å se på i stedet! 

 

 

Hjemme-trimstudioet mitt:

 

 

 

Gangen min, som btw er det varmeste stedet i leiligheten (utenom badet, men der blir det for trangt med klesvasken). Soverom rett fram, og bod under trappen til høyre. Jeg er forresten vokst opp med å kalle boden for "høle", så boden under trappen heter naturligvis Harry-Høle. (Hvis du ikke tar den, er du hvertfall ikke født på nittitallet og vokst opp med Rowling.)

 

 

Badet mitt tenk. Har forøvrig både do og dusj på andre siden, men dette er ikke et prospekt heller. Det ser ut som en helt vanlig do og dusj.

 

 

 

Og endelig, yndlingsrommet mitt:

 

MMMMmmmmm!!!!! 2.8 kvm deilig, deilig seng, og 5.3 kvm dyne. Selv krøller jeg meg sammen til ca 0,4 kvm, og så ligger jeg bare og TENKER på all den deilige plassen min. Veldig stressende i starten faktisk, våknet hele tiden og lurte på hvordan jeg skulle legge meg for å best utnytte all plassen, men nå.... MMMMMmmmm. Once you go 140 you never go back.

 

 

Også har jeg en vegg med klesskap, men veggen er dessverre ikke lang nok og jeg blir nødt til å kjøpe meg kommode. Det er jo hele, ehm. Én person.. som bor her... tja.

 

 

 

Og ca sånn ser det ut når man kommer opp trappen, hvilket jeg gjør relativt ofte. Har jo ikke heis heller.

 

 

Sååå det er min leilighet altså. Hurra?

2 kommentarer

Reasons To Be

21.jan.2011 kl.22:19

syns den var fin:)

Pernille F

21.jan.2011 kl.22:43

Hahah, jeg lo ikke før du skrev at du hørte meg le, og da lo jeg, høyt. Lys er FINT. Og det er leiligheten din og! Gleder meg til å innta den en eller annen gang snart, savner deg!

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you will find a hair stylist you like.

Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits