fire fine: Handlebagen!

 

Man møter mange utfordringer når man plutselig står på egne ben, spesielt uten fire motoriserte hjul til hjelp. Bilen ble avskiltet og står igjen der hjemme, ("det går jo buss"), og jeg fikk en handlebag. Med hjul på.

 

 

 

Ja... Så der står den, da. Beleilig plassert ved siden av kjøkkenbenken, logrer litt med halen når jeg griper etter nøkler og lommebok, men oppfører seg stort sett pent.

 

Men så begynte kjøleskapet å bli tomt for pepsi. Dette ga meg tre valg: Enten å umiddelbart iverksette intens styrketrening av armer, bein og rygg, begynne å kjøpe én enkelt flaske hver dag etter skolen, eller... ja. Se bagen i hvitøyet og rulle avgårde til Rimi. (For jeg ruller heller to kilometer enn til Bunnpris rett borti gata, herregud).

 

Og det gikk igrunn fint. På tross av glatt føre, løs snø og ekstremt sterk vind, fulgte den tungt lastede bagen trofast hvor enn jeg gikk. Det var i hvert fall ikke det aller minste flaut å rulle den rundt på Valentinlystsenteret, og da jeg stod i kø på apoteket blant fire fossiler og tre tilsvarende bager var det åpenbart at alle var misunnelige på MIN tøffe bag. Den har jo tross alt et temmelig rått fuglemønster.

 

En annen hendig egenskap ved bagen ble avdekket da jeg kom hjem. Lysende åpenbaring, så og si. Jeg som lurte på hvor jeg skulle samle opp tomgodset mitt?


 

Lett! Og da husker jeg kanskje å ta det med til butikken også, skjønt jeg hadde ikke forundret meg om jeg i et uklart øyeblikk tømte bagen fordi jeg trengte den på handletur. Men en får gi det et forsøk!

 

 

 

 

Og forresten. Stod og ventet på bussen hjem fra skolen her en dag, og stoppet en buss rett ved der jeg stod. Og sjåførdamen kikket, kikket og kiiikkeeet på meg. Hun bare: "Vil du komme med snille tante på bussen? Tante har sjokolade og boller!"

Og jeg bare... er du DUM?

 

Skjønner ikke at NOEN gidder å handle hos bunnpris. Var på en bunnpris første kvelden her fordi det var den butikken vi fant, og mor og far bryr seg faktisk ikke om hvilken butikk de handler på. Men altså, vel er Ica dyrt. Ica satser på litt ekstra service framfor å gjøre bananene tjue øre billigere per kilo, og jeg forstår at det er et konsept ikke alle nødvendigvis foretrekker. Men når det er sagt er det en god del priser som har satt seg i hodet etter et drøyt år bak kassa, og jeg sier dere, på bunnpris? Jeg så kun høyere priser enn på Ica. HØYERE. Og de gir elendig service i tillegg. Mange har nok hørt min stygge Burgerhistorie; I rest my case.

 

Rimi derimot. Rimi er under Icakonsernet, og jeg føler meg så hjemme der. Der finnes Icas egne varer, som vi lager selv, og så er det så fornøyelig å se på kvitteringen og se at det står champinjong, minus champinjong, pluss paprika. Been there!

 

Vel, moralen er, handlebag med hjul er tøft. Tre fine, tøffe ting igjen å skryte av, forts. følger.

7 kommentarer

AudM

16.jan.2011 kl.22:03

hahah handlebag!!

men bunnprisen? er ikke det den linniiie elesker så høyt+

Reasons To Be

17.jan.2011 kl.21:50

gir jo ikke mening. BUNNpris? liksoooom..

GLASSKÅR

18.jan.2011 kl.03:46

Handlebag er slettes ikke dumt.. Hver eneste helg kommer jeg bærene på fem store tunge puser, heseblesende opp bakken, svett og ekkel... Tenk! Med en slik hadde det vært en lek å handle!

Pappa

18.jan.2011 kl.17:11

Trilling er tøft - særlig med store hjul. Men store ryggsekker er enda tøffere! Særlig når man skal bære hunder og kattepuser:-)

Pernille F

21.jan.2011 kl.22:48

Hahahaha handlebag. Handlebag..

Magnus

23.jan.2011 kl.02:47

Huh? Service fremfor lave priser? Stemmer ikke du høyre? Blått? Kapitalisme? Halloo?

Charlotte

23.jan.2011 kl.11:11

Syns det makes perfekt sense i Maggius: Det e hvertfall samme slags folk som stemme blått, og som har råd til å handle på Ica. Blått e for valgfrihet, og på Ica har dem faktisk TI typa honning! Pluss selvfølgelig, at i har jobba der, det e jo også en faktor :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you will find a hair stylist you like.

Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits