elsker min nye hverdag!

Dette er faktisk bedre enn jeg regnet med! Står opp timevis før daggry, bruker en halvtime på å fikse frokost og lunsjmat lav på karbo, prøver å gjøre meg fin for skolen, tar bussen halv åtte. Hver dag. Skolen er tross alt skole, viser det seg, men vi tegner og klipper dukkehår og får utdelt ekslusive sakser og fine ting, OG klassen virker hyggeligere og snillere enn jeg trodde var mulig. Alltid hatt inntrykk av at frisørlinja på VGS er en gjeng med bitches....

Kvart over tre er vi ferdige, da går jeg og fikser ting som må fikses i banken osv. før jeg handler litt egg, bacon, salat og dagens kjøttmiddag. Tusler mot busstoppet, hvor det alltid står en 60 og bare venter på meg, og så er jeg hjemme litt over fire.

Gjør en drøy time husarbeid hver dag: siste finish på utpakkingen, vasker litt, vasker opp, støvsuger. Deretter spiser jeg en digg middag for én, og chiller litt. Gjør kanskje litt mer husarbeid, og chiller litt mer.

I sjutiden setter jeg meg til med lekse. Det tar den tiden det tar, og resten av kvelden er Facebooktime. Når klokken nærmer seg ni tenker jeg at det er best å legge seg, og så må jeg bare blogge litt først, og SÅ kan jeg gå og legge meg.

Godnatt!

 

 

Åååh hvem skulle trodd at et så regelmessig liv var så deilig. No more nattevakt for me!

 

 

3 kommentarer

Oda Astrid

13.jan.2011 kl.22:11

Ah CHILL! Imponerende at du klarer å legge seg så tidlig da.. STREVER med det samme. Bør gå å legge meg nå. Men må jo dusje først. Og steike kylling. Og bleike de nye stripene mine litt mer, og vokse øyebryna. Men først snakke ferdig med peeps på msn! Og vips er alt utsatt et par timer. Visse ting utsatt en dag. Haha

Så bra du trives i den herlige byen her!!

Oda Astrid

13.jan.2011 kl.22:27

OMG! Da må vi være sjælevenner! Har ikke lyst på kylling da. Vil ha brødskiv. LAvkarbo hadde jeg daua på. PROPS! Ikke drops. Dem e jo laga av monosakkarida.

Min klokke står på 06:45. Så en halvtime lenger da, men fremdeles veldig uattraktivt tidlig!!

Kjennskapen til byen kommer snart. Det er som slike strategispill der brettet blir opplyst kun de stedene du har gått.

AudM

13.jan.2011 kl.22:57

haha mye husarbeid.. skjønner ikke hvordan du greie det.. jeg er liksom sånn.. opp tidlig, bruke lang tid på froksot og gjøre meg klar.. skole, døøøø, hjem og hvile 1-2, dø litt til, t vinge meg selv på trening helst, så chill/lekser leeenge. så natta litt for sent. klarer liksom ikke holde meg våken 12 timer i strekk, lol.. blir helt ødelagt.. men liksom.. du gjør lekser presis 7 hver dag? og så rekker du både det og fb FØR 9?

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Trondheim

Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you will find a hair stylist you like.

Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits