første skoledag!

 

what you think the teacher's gonna look like this year?

 

 

Så har jeg begynt på skolen igjen da gitt! Med ordentlige hjemmelekser og alt! Klassen består av elleve jenter og én gutt, og så har vi to kvinnelige lærere som virket hyggelige og profesjonelle.

Ehe, jeg som tenkte at jeg er jo blitt så trygg på meg selv, det her skal gå så flott atte! Så kom jeg opp heisen, så meg rundt, gikk rundt hjørnet og så fire andre jenter..... og der ble jeg liten og sky førsteklassing igjen gitt. Meeen, vi er jo så liten klasse, regner med at vi blir kjent ganske fort. I dag var det bare infodag, og utlevering av bok; den er HUGE forresten! Over 300 sider, i tillegg skal mye gåes gjennom kun på tavla, og mesteparten av tiden skal vi ha praksis. Blir faktisk et travelt halvår!


Og såå da, etter skolen gikk jeg og ei i klassen min rundt og gjorde masse ærend, blant annet tok passbilder til studentbeviset. Eller prøvde å ta passbilder. Jeg for min del skjønte ikke hvorfor det "ikke skjedde noe", og begynte å lete rundt etter en startknapp eller noe. Luurt.

 

First I was like, seriousface...

  

... n then, powernap, eeew dog poop.

 

Hoho. Lurer på hvilket jeg skal velge.

 

I morgen blir det utdeling av startpakker (wiiiiiiii!) og tegning/teori etter hva jeg forstod. Og allerede på torsdag skal vi begynne å klippe på dukker. Spennendeee!

 

Så, hvilket bilde burde jeg velge a?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Molde

Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you will find a hair stylist you like.

Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits