mitt lavkarbo kjøleskap:

 

Mmm se så mye digg mat jeg har!

 

 


 

 

Her er det fløte og masse rømme, kesam og cottage cheese, bacon og egg, to oster pluss fetaost, smårettbacon og skinke. Pølse og trønder(HEH)får, som jeg slett ikke skal spise på brødskiva men sammen med ost som "snacks". Kylling og biff og bearnaise MMmmm, litt lavkarbo salatingredienser og pepsi max for et par uker. Nesten ikke en carb i noe av det :)

 
Ja, det ligger en Daim fra Ikea der, men den er IKKE til meg. Evt en belønning om noen uker hvis jeg er flink til å ligge unna karbohydrater.


Her er min nye snacks nemlig:

 

Bacongull er jo genialt, 2.5 carbs på 100 gram. Skal jeg kose meg med i kveld!

 

I dag:

Bacon og ett speilegg med liiiitt ketsjup, ca 2 carbs.

Kyllingsalat med tomat og agurk, ca 4 carbs.

 

Og planlegger resten av biffstrimlene jeg åpnet i går + bearnaisesaus, blir ca 2.2 carbs, og noe bacongull kanskje 1 carb. Knallbra dag! Og maten er jo kjempegod og helt vanlig også :)

2 kommentarer

Reasons To Be

10.jan.2011 kl.20:45

im good now. hvilken detox kjører du? jeg drikker en te. klarer ikke få det til jver dag og vet ikke om det virker ennå men.. har en annen te som, lol, VIRKER.. så drikke rliksom den mest.. men det er ikke detox da.

Pernille F

10.jan.2011 kl.21:52

Bacongull smaker helt jævlig! Syns jeg da. Er det lov å spise vanlig baconsnacks? Ellers ser alt supergodt og fristende ut!

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Molde

Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you will find a hair stylist you like.

Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits