low carb refrigerator

Har fortsatt ikke fått pakket ut halvparten av kassene mine, og kameraet ligger dypt begravd. Men jeg har fått fylt kjøleskapet med pepsi max og masse lavkarbo mat, gleder meg til å teste denne dietten! Begynte i dag, med en omelett med baconbiter ( 0 carb) og 40 gram vaniljekesam (3.5 carb). Overraskende godt med vaniljekesam, omtrent som yogurt egentlig. Også må jeg spise ut av verdens søteste rosa muffinsform i silikon, fordi jeg har alt i hele verden virker det som, unntatt små skåler.

Hvis noen lurer på hva low carb går ut på, så er det basert på at kroppen skal brenne fett i stedet for karbohydrater for å dekke sitt energibehov, og da skal den visst kunne brenne kroppsfett like mye som fett i kostholdet. Fettforbrenningen skal holde på hele døgnet når den først kommer i gang! Den magiske grensen går ved 20 gram karbohydrater om dagen, jeg skriver bare så og så mange carbs for enkelhets skyld (dropper å skrive gram).

Man trenger ikke å telle kalorier, det gjelder bare å holde seg unna karbohydratene. Kommer sikkert til å bli veldig lei av kjøtt og egg, men det finnes jo tusen måter å variere på. Det blir en dyyyyr diett da....... Men jeg gleder meg til å komme i gang :)

Brb pakke ut tusen ting!

3 kommentarer

Pernille F

09.jan.2011 kl.15:13

Jeg vil og! Men alt jeg spiser er carbs, og orker ikke endre såå drastisk

AudM

09.jan.2011 kl.17:23

ikke hvis du går for boksmat!! sopp, brekkbønner, spirer, minimais, erter, kinesiske wokgr osss v

Reasons To Be

09.jan.2011 kl.19:25

du må vise

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Molde

Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you will find a hair stylist you like.

Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits