the funsies in the tensies

Jeg som akkurat hadde vent meg til å skrive 2010 bak datoene. Wtf.

Men hele året har gått, og jeg husker nesten ingenting.

Jeg husker å løpe ut av huset og ut i bilen hver morgen, og kjøre i fullt stress til der Pernille bodde før, for så å vente der i rundt 5 min, uavhengig av når jeg kom. Haha <3 Vi kom så godt som aldri for sent da!

Jeg husker tidenes beste preruss-helgetur til Bjorli, hvor jeg tok trekket opp i skibakken nøyaktig én gang og konsumerte en helflaske tequila i løpet av 48 timer.

Jeg husker å sitte og snurre på stolen i fysikktimene. Jeg husker overhodet ikke når jeg gjorde innsatsen som gjorde at jeg fikk samme eksamenskarakter som klassens forbilde, guess I'm just born that way.

Jeg husker å sitte og tenke på livets store spørsmål på den svarte stolen på Ica, herregud så mange titusener jeg har tjent ved å sitte på den stolen.

Jeg husker russetiden som en stor mølje av moro, øl og vin blir fin; vin og øl og vodka og rom blir party!

Jeg husker eksamenstiden, da jeg hadde en fryktelig bronkitt og så to hele sesonger av Lost.

Jeg husker sommeren, to måneder med jobb tre kvelder i uken, soving til to hver dag og veldig mange flasker vin.

Bursdagen min, da jeg satte min stående pers med to og en halv vinflaske på én kveld og vi danset Cha Cha Slide på loftet.

Bursdagen til Magnus én avholdsmåned senere, da jeg drakk absint og vin og tequila og blacket ut i fire timer eller så (men likevel ikke dro hjem før halv ni på morgenen, såklart).

 

Jeg husker evige dager og netter på Shell, og et evig mas om rekesalat, sylteagurk, trumfkort, bacon eller ost, bilvask og drikke i beger.

Jeg husker et utall mandagskvelder og fredagskvelder på Ica, hvor jeg og min favorittkollega HVER KVELD måtte utbryte at "denne kvelden hadde jammen gått fort!" (Ftr, ALLE på Ica er favorittkolleger <3)

Kan ikke akkurat glemme Trondheimsturene - visning, kontraktskriving, og UPSI, jeg fikk meg leilighet.

Jeg husker AC/DC på Valle Hovin, Berlintur med kjære far for å se AC/DC for tredje gang, en Bergenstur hvor jeg møtte sikkert tjue folk fra Molde tilfeldig, og vi var der alle for å se Infected Mushroom. Dødsrart, for det er jo liksom et nisjeband nesten ingen hører på?? Og finally, Oslotur helt på egen hånd, da jeg ble tilbudt å kjøpe dop av fire forskjellige menn mens jeg ventet på trikken, og ravet crazy til Pendulum, og det var tjueén minusgrader.

Nyttårsaften la jeg meg kvart over åtte, og jeg vedder en tier med hvem som helst på at jeg hadde en bedre nyttårsaften enn dem. Og så ble jeg vekket av shitloads med fyrverkeri, og så var året slutt.

 

Helt på tampen av året rakk jeg forresten å legge alle bilder og sanger på ekstern harddisk, og så, i et anfall av ryddekick, slettet jeg HELE mappen Bilder og HELE Music fra pcen. Så det blir et velsignet bildefritt innlegg i kveld.

 

Men nuuuu dere. I morgen skal jeg raide elbutikkene i byen og kjøpe meg vaskemaskin, tv, vannkoker, støvsuger, mikrobølgeovn, DVD-spiller, kjøkkenvekt, badevekt, vifteovn, hårføner og strykejern. Yaaay. Har komfyr, kjøleskap og sofa. I morgen blir jeg voksen, og på fredag flytter jeg hjemmefra. På tirsdag om en drøy uke begynner jeg på skolen. Jeg tenker på å skifte bloggadresse IGJEN, og kanskje skifte noe mer drastisk også, men det vil jeg ikke si noe om før det evt er i orden.Tihihihi!

 

koz?

3 kommentarer

Pernille F

03.jan.2011 kl.03:04

Kooooooooz. Herregud, du kjørte meg til skolen hver dag, fortsatt evig takknemlig!

Nattbladet

03.jan.2011 kl.06:13

Trumfkort \o/

Lykke til i Trøndelagen. Dette øker sannsynligheten på å treffe deg på gaten med ca. 39%, & muligheten for å treffe deg med en Ag3 med ca. 61%.

Oda Astrid

03.jan.2011 kl.13:38

Du bør lagre tingene dine på flere disker! Jeg hadde tinga mine på en ekstern harddisk, så streika harddisken på macen. Jaja, tenkte jeg. Jeg har jo tinga på ekstern. Men så, noen måneder senere, så hadde den også streika. Man tror ikke det kan skje før det har skjedd!

Lykke til i Tron'11

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Molde

Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you will find a hair stylist you like.

Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits