it's not makeup, it's my face, my image 

Jeg har aldri fått så mange kommentarer som nå.

Har du pyntet deg? Oj så fin du var i dag? Woah hva har du gjort? Du ser annerledes ut!


Bare pga litt leppestift, lol. Elsker faktisk at jeg kan gå daglig med en sotet øyesminke som andre sparer til julebordet og kanskje bursdag, uten at noen bryr seg. Lurer på om det er fordi alle er så vant til at jeg ser sånn ut, eller om det faktisk har blitt en naturlig del av ansiktet mitt, at det er jeg som bærer det så naturlig at selv folk jeg aldri har møtt før synes det ser helt riktig ut. Hah, lurer på hva som hadde skjedd om jeg gikk ut med vanlig hverdagssminke. Hadde sikkert blitt sendt rett hjem med beskjed om å holde sengen og bli frisk igjen....

Gleder meg til leppestiften blir like integrert i utseendet mitt jeg. Det er ikke noe gøy å stadig måtte forklare meg for folk som tror jeg er på vei til fest.

 

 

 

Uhu, nattevakt igjen i natt. Men whatev, det er jo mørkt bestandig uansett. Kunne ikke gledd meg mer til Pendulum i Oslo om en uke, endelig litt lys og moro i alt det mørke og kalde!

 

 

4 kommentarer

Pernille F

15.des.2010 kl.00:46

Haha, det er faktisk sant. Øyesminken er liksom bare deg! Jeg reagerte ikke da jeg møtte deg første gang, og enda mindre nå.

Line

15.des.2010 kl.02:59

Så fine bilder! Du kler leppestift veldig godt! :-)

Tusen takk ang. tatoveringen :-)

Fant ut at jeg like greit kunne begynne med å ta den jeg ville ha mest for å se om dette var ?noe for meg?, istedetfor å fylle opp med ørten små tatoveringer først?

Men er bitt av basillen, så det blir iallefall to til etterhvert (små) :-)

Reasons To Be

15.des.2010 kl.07:11

haha, ser den

Helene

15.des.2010 kl.07:47

Haha, det er det samme med meg. Jeg har så store, dramatiske øyne at jeg kan klæsje på så mye mørk øyenskygge jeg vil, uten at folk reagerer i det hele tatt. Det er fint! (Bortsett fra at jeg synes at jeg ser ut som en barnerumpe uten. :C)

Og det er ikke sånn superrart at du ikke har fått med deg den nye bloggen. Jeg bytter jo blogg oftere enn jeg bytter undertøy. Og ja, post extensionsgreia di, så jeg ikke er helt på villspor når jeg skal kjøpe meg selv. :L

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Molde

Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you will find a hair stylist you like.

Følg min blogg med bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits