oh I love this

Hvem er jeg, hvor er jeg, hvor  ER jeg, åja, jeg ligger feil vei, der er skapet mitt UÆ, åja, hei pusen, ÅÅååååh sweet mother of god skal aldri gjøre det igjen, hvorfor er det så ille forresten, drakk jo ikke SÅ mye?

 

Tilbrakte første halvvåkne time av dagen med å forbanne meg selv for å ikke ha satt vannflaske på nattbordet, og å manne meg opp til å stå opp og hente sårt tiltrengt drikke. Har drømt om vann, pepsi max og til og med, OMG, VANLIG pepsi i hele natt. Resten av dagen gikk til sofaen, inn og ut av bevissthet og med fjernkontrollen i hånda. Opp på minste volumnivå hver gang jeg så snurten av Malcom eller Carrie eller Doug eller Kat eller Hannah eller Corey eller Meredith eller Derek, og mute resten av tiden.Lurte fryktelig på hvorfor jeg ble SÅ redusert, drakk jo bare én flaske pluss bittelitt?

Men hehe, ryddet nå nettopp og kom på at jeg åpnet jo reserveflasken også. Trodde jeg tok ca ett glass fra den, men den er TOM.

Åååh se i nåde. Endelig leggetid igjen, NATTA!

4 kommentarer

Pernille F

08.des.2010 kl.01:06

Hahah. Skulle gjerne tilbrakt dagen min som det, men ti timer jobb etter en sånn natt.... ikke så ille! Men det var dødsgøy i går!

Reasons To Be

08.des.2010 kl.17:00

hihihihihihih;D:;D;D;D;

Karita

08.des.2010 kl.17:22

Heldiggriseeen.

frank

11.des.2010 kl.18:36

denne bloggen reklamerer for behandling av tarmkreft btw

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Molde

Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you will find a hair stylist you like.

Kategorier

Arkiv

hits