den som ikke får kalender

....får ordne seg sjøl! Fikk lip plumperen min i går, gleder meg til å se resultatet etter en måned. Too Faced Lip Injection, har faktisk fått bra omtale. Kanskje det ikke bare er humbug likevel.

 

OMG forresten, apropos humbug. Noen har kanskje hørt om dyretolker? Her i huset har vi fnyst og ledd; sagt at ja, men det er jo som horoskop, ALLE har "noe negativt" i fortiden og ALLE kan ha "noe å se fram til" osv. Humbug, har vi sagt.

Men jeg tror jo forresten på horoskop også, når jeg tenker etter.

Uansett, ponnien i familien har vært litt skranten i det siste. Hatt noe betennelser i en fot, magesår og problemer med tarmen, blant annet. Så ble vi anbefalt en spesiell dyretolk da, en dame på østlandet (som ikke kjenner til oss i det hele tatt!). Hun fikk oppgitt navn, alder, kjønn, rase og hvor lenge vi hadde hatt ponnien, og ellers bare at vi var bekymret for den. I dag fikk vi en mail der det stod at hun hadde pratet med ponnien, og så fullt referat fra samtalen. Hun lister opp alle plagene vi allerede har funnet på ponnien, pluss noen til, refererer til fortiden - både i generelle vendinger, og til spesifikke hendelser som HAR SKJEDD, men som er så små at det ingen vet det, bare små ting ponnien har gjort som hun visstnok var lei seg for. Det. Er. Helt. Sykt.

Hun som anbefalte tolken til oss, som forresten har hesten sin på samme stall som oss, hundrevis av kilometer unna denne dama, sa at tolken gjenga ting hun selv hadde SAGT TIL PONNIEN. Mens de var alene i stallen. Hun hadde bl. a. snakket om framtidsplaner og sånt, også sa tolken at ponnien gledde seg til det. WHAT THAAAA....

Jeg tror offisielt på dyretolking, jeg.

 

Other than that, har jeg skjemt bort meg selv med King of Queens S1 og hele tre filmer, under påskudd av at det var julegaver selvfølgelig, men nææææ. Åååh skal kose meg så grundig i dag, bake litt og se på film og mmmm. Nevnte jeg at jeg avbrøt dietten min, ja. Men nå er det uansett desember, jeg begynner igjen i januar.

 

 

Image and video hosting by TinyPicCUPCAKE  Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer

Pernille F

01.des.2010 kl.19:51

Hahahaha syyykt! Ponnien GLEDDE seg. Så sykt. Men jeg tror på dyretolker! Har så lyst å prøve på katten min, for hun ser alltid ut som hun skal si noe, og så.. gjør hun ikke det. Lurer sånn på hva hun tenker!

Reasons To Be

01.des.2010 kl.21:51

fortell hvordan det blir. gjerne før etter bilder;P

Oda Astrid

10.des.2010 kl.01:09

Wow! Hvilke småting var det ponninen hadde gjort som hun var lei seg for?

Koselig at den andre ponnien sa at den gledde seg! Hvis det er sant liksom!

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Molde

Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you will find a hair stylist you like.

Kategorier

Arkiv

hits