like a cake; in a cup

 

Baker og baker, og avanserer stadig. Bestilte meg til og med kakeform på ebay i går, fordi det er så vanskelig å finne liten nok her i byen. Neste på lista er muffinsbrett!!! Ellers klarer ikke de pene formene å holde fasongen sin helt. Men noen ble ganske peneeeeee:

 


Se forresten de SUPERPENE muffinsformene jeg fant på ebay i dag!!!!! MÅ HA, det ER jo bloggen min liksom. Men så sender de til Europa, men ikke til Norge. Skal ta hevn ved å bli oljesjeik og få monopol på bensin og NEKTE å selge til USA, da kan de angre da. 

 

Jeg bakte jo egentlig muffins bare for å pynte dem, men disse var MYYEEE bedre enn de der syntetiske barneselskapmuffinsene man kjøper i poser fra Toro og blander med vann. Mye bedre, men like enkelt!

 

125 g usaltet, myknet smør

2 store egg

1 ts vaniljesukker

1 ts bakepulver

125 g sukker

125 g mel

2-3 ss melk

 

Miks alt unntatt melken i en foodprocessor, eller jeg brukte elektrisk håndvisp. Når det er en jevn masse mikser du inn melken. Fyll røren i muffinsformer, 3/4 fulle. BRUK MUFFINSBRETT eller evt to former utenpå hverandre om du vil ha pene muffins. Stekes på 200 grader i 10-15 min. De skal være gylne på toppen, men ikke ta dem ut med én gang de er gylne heller, da klapper de bare sammen. Avkjøl på rist - Mmmnomnom!

 

 

3 kommentarer

Micha<3

18.nov.2010 kl.00:04

Forvente kake til busdan min no azz!

Pernille F

18.nov.2010 kl.00:35

Fineeee!!

Charlotte

18.nov.2010 kl.00:49

did you want one? :))) Har alt for mange!!

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Molde

Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you will find a hair stylist you like.

Kategorier

Arkiv

hits