a small step for the visa card

...Men et HUGE step for meg som alltid har vært livredd for rød leppestift. Jeg som aldri har kjøpt en eneste leppestift, kjøpte i dag en ved navn Very Red. Og det er den.Jeg vil være en pin up!!! Love it når jeg bare ser nederste halvpart av bildene, elsker fargen sånn objektivt. Sånn egentlig synes jeg fortsatt leppene blir veldig dominante i ansiktet, men jeg er hekta. Bare at jeg gir faen i det der om at man liksom må velge øyne eller lepper; MORE is more. Jeg vil være en pin up.

 

Kjøpte meg litt andre småting også, en roligere leppestift i fargen Pink Apricot og verdens LEKRESTE fjær-hårpyntsak for å peke på noe. Utrolig deilig å bruke litt penger igjen, ikke bare tjene liksom. Pluss at jeg bestilte meg KAKEFORM. For nei, jeg har ikke hatt et spennende og utagerende liv mens jeg ikke har blogget, men jeg har blitt skikkelig flink til å bake. Totally like:

 Så, jeg har bakt og sett på tv og tegnet en drøss med tatoveringer jeg vil ha. Og jobbet, jobbet, jobbet. Og ikke fått gjort noe med døgnrytmen min hvor å stå opp tolv er tidlig, men det er sykt deilig og jeg tror kanskje bare jeg vier livet mitt til enkle kveldsjobber. Love.

Én kommentar

Reasons To Be

17.nov.2010 kl.06:57

umulig for meg å velge enten øyne eller lepper, for jheg trivs ikke med FOR lite øyensminke.. men når jeg tar overdose på øynene roer jeg leppene, og når jeg vil ha leppestift tar jeg ikke fullt så mye på øynene.. clever

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Molde

Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you will find a hair stylist you like.

Kategorier

Arkiv

hits