jajotja

blogge snaaart. Har tid på ehe tirsdag liksom. Ferdig med 10 timer på jobb nå og skal på jobb igjen om elleve, og så elleve timer av og elleve timer på, og elleve av og fem på elns og SÅ erre fri.

 

Vin? Anyone?

 

Har én liten treat nå da. Du vet spørsmålet du alltid har lurt på, men ikke turt å spørre og ikke tatt deg bryet med å prøve å finne ut av. Jeg har THE ANSWER to, om ikke life, så i hvert fall til bollebaking:

 

ER DET MULIG Å HEVE BOLLENE FOR LENGE?

 

Og svaret eeeeer:

 

 Jepp.

 

 

HAPPY HALLOWEEN!

4 kommentarer

Reasons To Be

31.okt.2010 kl.21:05

hahah VET. men det skjer bare i hevemaskinen. egentlig burde de stå i MANGE timer i romtemp. nytter ikke å ha dårlig tid neri.. btw, hvordan gjør dere med lunaene?

Reasons To Be

02.nov.2010 kl.07:24

nai liksom.. først så hadde vi dem på frys og så på kjøl i et par dager. til vi trengte dem. så lå de litt i romtem før vi smurte dem og de veldig ofte knakk og fikk hvertfall ikke fyll i hele. men såååå fant vi ut at det var lurere å bare ha dem på frys og så kaste dem rett i hevemaskinen på 50 grader i 20 min. så blir de myke og gode. enkle og smøre og mye bedre brød og fyll for kundene.. så tåler de joå ligge lengre når de er i så fulltreffelig stand fra starten av. just a tip: D

Reasons To Be

02.nov.2010 kl.18:32

do so!!

.:*:. Miss Nerland .:*:.

19.nov.2010 kl.12:49

hahah Shellboller eller???

Ja dem kan fort bli slik om man glemmer av dem:p

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Molde

Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you will find a hair stylist you like.

Kategorier

Arkiv

hits