bake boller klokka tre
Mitt aller første forsøk på søt gjærbakst! Helt uten hjelp, og eneste gangen noen har vist meg hvordan er en gang på kjøkkenet hos bestemor da jeg fortsatt kunne rekke opp fingrene for å vise hvor gammel jeg var. Sjekk så fristende da, omnomnom. Smaker farlig godt også.

 

Ps nå er det bare fire måneder og fem dager til skolen min begynner! Deilig å tenke på her jeg jobber til jeg stuper med dobbelvakter og atter dobbelvakter, og nå er jeg helt på nattevaktmodus. Stod opp sju i dag. Helt normalt? Nei, den andre sju.... Gleder meg til lønning, gleder meg til å flytte, gleder meg til å normalisere døgnrytmen min igjen, gleder meg til Pendulum i desemer. Gjør du?

6 kommentarer

Pernille F

06.okt.2010 kl.09:44

Det dummeste med at du jobber så mye er at du blogger så lite. Og såklart at vinkveldene er nedprioritert. Håper du har det bra fordiom!

AudM

06.okt.2010 kl.11:32

stekt for mye!! kanelruller skal være deigete og lyse:p

kim

11.okt.2010 kl.20:38

naaam

Randombibel

15.okt.2010 kl.08:59

Og på den femtende dag i samme måned er det de usyrede brøds høitid for Herren; i syv dager skal I ete usyret brød.

Pernille F

15.okt.2010 kl.10:49

sv: ikke sant! Gud for et stress å vente så lenge, har ikke tålmodighet til sånt jeg. Når det gjelder bursdag; vi får se, vi får se! Er ikke så gira på å drikke, og må spare.. men..... jeg sier jo egentlig aldri nei til ut.

Helene

24.okt.2010 kl.23:29

Blogg da, Charlotte. :((((((((((

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Molde

Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you will find a hair stylist you like.

Kategorier

Arkiv

hits