har laget skolens feteste hår liksom

Fikk jo ca til leopard print, wooow. Jeg skal bli frisør sånn seriøst.

Helt seriøst da, har levert inn kontrakt og betalt depositum så wiiiii!

Lately:

1: Infected Mushroom VAR SÅ BRA, bare synd jeg tok av på warmup nr 1, enda mer på warmup nr 2 og total rave-mode innen warmup nr 3. Så da gutta sjæl kom på scenen var jeg utslitt, trøtt og varm, og måtte bare ut og bak, så jeg tilbrakte over halve konserten på røykesonen.......... failfailfail. Det jeg fikk med meg var SUPERAWESOME anyways! Hadde jo ikke med kamera, hadde bare bankkort, mobil og shitloads med glowsticks faktisk, men så traff jeg en proff fotograf som ble glad i meg og lovte å sende bilder på mail.

2: Ett raveparty i året er åpenbart ikke nok, så siden jeg fikk femsifret lønn i dag kjøpte jeg meg like godt billett til Pendulum i Oslo 22. desember. BLIR AWESOME!

3: Jeg er helt vill og sprø. Men nå har JEG tatt masse initiativ, så nå er ballen hos ham. Kjekking ass! Flere av forutsetningene er veldig gale, de fleste faktisk, men jeg hadde ikke troa på leopard print heller og det ble superkult. SÅE.

4: TRENGER nytt hår nå. Farget det svartere og blondere før helga, men jeg har jo hatt samme hår i liksom seks måneder nå. HÆLP? Føler meg så ufiks og kjip.

4 kommentarer

bob

30.sep.2010 kl.01:27

gawd! alt for stilig!

Vera

30.sep.2010 kl.14:25

I digge d og håret mitt!

Miss Nerland

30.sep.2010 kl.14:39

Du må bare ikke finne på å klippe av deg hele håret ihvertfall, men du fikk no til et stilig hår ihvertfall. Forslag næh er litt blank på akkurat den biten.

Du får no ha lykke til med kjekkasen da ihvertfall:)

30.sep.2010 kl.17:19

Sick, du er flink! :D Herregud, pendulum! Dit kunne tilogmed JEG tenkt meg!!

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

19, Molde

Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you will find a hair stylist you like.

Kategorier

Arkiv

hits